Nota betreffende de auteursrechten

 
 

Alle artikels, teksten en foto's op deze website zijn beschermd door copyright-wetten. Zover het mogelijk is, is aan alle auteurs, schrijvers en fotografen de toelating tot publicatie op deze site gevraagd. Het materiaal wordt louter voor documentaire en informatieve doeleinden gebruikt. Alle rechten blijven bij de wettelijke eigenaars.

Deze site heeft geen enkel commercieel oogpunt, maar streeft er enkel naar zijn bezoekers meer over de Jacques Brel te weten laten komen. Op deze website zal dan ook geen reclame gemaakt worden voor commerciŽle organisaties. Het is zinloos het me te vragen. Ik zal ook niemand teksten van Jacques Brel toesturen (ook niet tegen betaling!). Ten eerste wil ik geen problemen met de rechthebbenden en ten tweede zijn ze bij de meeste CD's te vinden.

Sponsors zijn natuurlijk wel altijd welkom; deze site neemt te veel tijd en geld voor een gemiddelde student, zoals mij, in beslag.

Indien je toch iets op deze pagina's vindt dat er niet zou mogen opstaan, laat de webbeheerder dan maar iets weten; het zal onmiddellijk verwijderd worden.

Bert Rodiers
(E-mail: bert.rodiers@esat.kuleuven.ac.be)

 

 
Thuisadres Kotadres
Bert Rodiers
Ringlaan 120
3550 Heusden-Zolder
(BelgiŽ)
Bert Rodiers
Hoveniersdreef 35
3001 Heverlee
(BelgiŽ)
 
Voor snelle (soms!) afhandeling: Bert.Rodiers@esat.kuleuven.ac.be
 
 
 
   

Terug naar vorige pagina...

© Bert Rodiers